OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE - Crna Gora | RENEWABLE ENERGY SOURCES - Montenegro

Translate

Partneri

Novosti Print this page Generate PDF

Broj čitanja: 18780
27. Jun 2016.

JAVNA RASPRAVA O NACRTU KONCESIONOG AKTA ZA DAVANJE KONCESIJA ZA KORIŠĆENJE VODOTOKA ZA IZGRADNJU MALIH HIDROLEKTRANA U CRNOJ GORI

Kategorija: Novosti
Poslao: urednik

JAVNA RASPRAVA O NACRTU KONCESIONOG AKTA ZA DAVANJE KONCESIJA ZA KORIŠĆENJE VODOTOKA ZA IZGRADNJU MALIH HIDROLEKTRANA U CRNOJ GORI

 

Obavještava se javnost da će se u periodu od 27.06.2016. do 15.07.2016. godine održati:

Javna rasprava o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za korišćenje vodotoka za izgradnju malih hidrolektrana u Crnoj Gori

Na osnovu člana 18 Zakona o koncesijama („Službeni list Crne Gore”, broj 08/09), Ministarstvo ekonomije sprovodi javnu raspravu o Nacrtu koncesionog akta za davanje koncesija za korišćenje vodotoka za izgradnju malih hidrolektrana u Crnoj Gori.

Cilj javne rasprave je da se svi zainteresovani subjekti upoznaju sa trenutnim Nacrtom koncesionog akta na osnovu kojega će biti raspisano javno nadmetanje za davanje koncesija za izgradnju malih hidroelektrana na predmetnim vodotocima.

Nacrt koncesionog akta se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici Ministarstva ekonomije: http://www.mek.gov.me/ministarstvo, kao i na internet stranici obnovljivih izvora energije: www.oie-res.me.

Pozivaju se svi zainteresovani subjekti da dostave svoje komentare i sugestije do 15.07.2016. godine, na e-mail adresu: mhe.koncesije@mek.gov.me ili na adresu: Ministarstvo ekonomije, Rimski trg broj 46, 81000 Podgorica.

Centralni okrugli sto u okviru javne rasprave će se održati u Podgorici u Konferencijskoj sali Ministarstva ekonomije 08.07.2016. godine, sa početkom u 11h.

 

 

Trenutno posjetilaca: 7 | Posjeta ovog mjeseca: 17598 | Ukupan broj posjeta: 1571233